Συνεργείο – Φανοποιείο

Τοποθέτηση κιτ υγραερίου

Η υγραεριοκίνηση αποτελεί εδώ και χρόνια μια δημοφιλή επιλογή για εξοικονόμηση στα καύσιμα, όπου μπορείτε να μειώσετε το κόστος καυσίμου σας έως και στο μισό! Αυτό σημαίνει περισσότερα χιλιόμετρα με κάθε ευρώ, σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων μακροπρόθεσμα, και λιγότερες επισκέψεις στο πρατήριο καυσίμων.

Στη ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ, σας προσφέρουμε μια αποδεδειγμένα οικονομική λύση: την τοποθέτηση κιτ υγραερίου!

Πώς λειτουργεί το κιτ υγραερίου;

Τα κιτ υγραερίου που τοποθετούμε στη ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ είναι τελευταίας τεχνολογίας και προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα:

  • Εύκολη εναλλαγή καυσίμων: Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να επιλέξετε να λειτουργεί το όχημά σας με βενζίνη ή υγραέριο. Αυτό σας δίνει την ευελιξία να επιλέξετε το πιο οικονομικό καύσιμο κάθε στιγμή.
  • Ασφαλής λειτουργία: Τα σύγχρονα κιτ υγραερίου διαθέτουν όλα τα απαραίτητα συστήματα ασφαλείας, όπως πολλαπλές βαλβίδες αποκοπής και αντιεκρηκτικές γραμμές.
  • Ελάχιστη επίδραση στην ισχύ: Η νέα γενιά κιτ υγραερίου δεν έχει καθόλου επίδραση στην ισχύ του κινητήρα σας, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και ευχάριστη οδηγική εμπειρία.
  • Φιλικό προς το περιβάλλον: Το υγραέριο καίγεται πιο καθαρά από τη βενζίνη, παράγοντας λιγότερους ρύπους και συμβάλλοντας στη μείωση των εκπομπών CO2.

Εδώ στη ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ έχουμε μακρά εμπειρία στην τοποθέτηση και συντήρηση κιτ υγραερίου. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας χρησιμοποιεί μόνο κορυφαία κιτ υγραερίου από αξιόπιστους κατασκευαστές, εξασφαλίζοντας την άριστη λειτουργία και την ασφάλεια του οχήματός σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 27210 26139 για να κλείσετε ένα ραντεβού και να λάβετε μια προσφορά για την τοποθέτηση κιτ υγραερίου στο αυτοκίνητό σας.