Συνεργείο – Φανοποιείο

Επισκευές και βαφές

Έχετε μικρές ή μεγάλες φθορές στο αυτοκίνητό σας που χαλούν την εμφάνισή του; Έχετε εμπλακεί σε ένα μικρό ατύχημα και χρειάζεστε επαγγελματική επισκευή;

Στη ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες φανοποιείου, επισκευών και βαφής, για να επαναφέρετε το όχημά σας στην αρχική του κατάσταση, σαν καινούργιο!

H ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών φανοποιείου, επισκευών και βαφής, όπως:

  • Επισκευή γρατζουνιών και βαθουλωμάτων: Αναλαμβάνουμε μικρές και μεγάλες φθορές στο αμάξωμα του αυτοκινήτου σας, αποκαθιστώντας την αρχική του επιφάνεια.
  • Επισκευή φανοποείας: Αν το αυτοκίνητό σας έχει υποστεί χτυπήματα που χρειάζονται διόρθωση, οι ειδικοί μας τεχνικοί μπορούν να τις επαναφέρουν στην αρχική τους μορφή. Σε περιπτώσεις πιο σοβαρών ατυχημάτων, μπορούμε να επαναφέρουμε το αυτοκίνητο σας στην κατάστασή του πριν το ατύχημα, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την σωστή οδηγική συμπεριφορά του.
  • Αντικατάσταση μερών: Αν οποιοδήποτε τμήμα του αμαξώματος έχει υποστεί σοβαρή ζημιά και χρειάζεται αντικατάσταση, μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με γνήσιο ή after market ανταλλακτικό υψηλής ποιότητας.
  • Ολικές και τοπικές βαφές: Μετά την ολοκλήρωση των επισκευών, μπορούμε να βάψουμε ολόκληρο το αυτοκίνητο ή να επικεντρωθούμε σε συγκεκριμένες περιοχές με τοπική βαφή, ανανεώνοντας πλήρως την εμφάνισή του.

Γιατί να επιλέξετε τη ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ;

Έμπειροι τεχνικοί: Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους τεχνίτες φανοποιίας και βαφής που διαθέτουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να ολοκληρώσουν οποιαδήποτε εργασία με άριστα αποτελέσματα.

Τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός: Χρησιμοποιούμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για τις επισκευές και τις βαφές, εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα και αντοχή.

Εγγύηση εργασιών: Προσφέρουμε εγγύηση για όλες τις εργασίες επισκευής και βαφής, ώστε να είστε σίγουροι για την ποιότητα της δουλειάς μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 27210 26139 για να κλείσετε το ραντεβού σας και να αναβαθμίσετε την οδηγική σας εμπειρία!