Συνεργείο – Φανοποιείο

Εξειδικευμένο Service οχημάτων Peugeot

Η Ζαχαρόγιαννης Α.Ε. προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες για τα οχήματα Peugeot που επικεντρώνονται στην ενίσχυση των επιδόσεων και τη διασφάλιση της μακροζωίας.

Λάδι κινητήρα και φίλτρο λαδιού

Η αλλαγή του λαδιού κινητήρα και του φίλτρου λαδιού είναι σημαντική για τη διατήρηση της καλύτερης απόδοσης και της μακροζωίας του οχήματός σας.

Στη Ζαχαρόγιαννης Α.Ε. προσφέρουμε εξειδικευμένο σέρβις οχημάτων Peugeot σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις μοναδικές ανάγκες του αυτοκινήτου σας.

Αυτό όχι μόνο βοηθάει στη διατήρηση της υγείας του κινητήρα, αλλά συμβάλλει επίσης στην καλύτερη απόδοση καυσίμου.

Φίλτρα αέρα και καμπίνας

Η διατήρηση της σωστής λειτουργίας των φίλτρων αέρα και καμπίνας του Peugeot σας είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της ποιότητας του αέρα και της απόδοσης του κινητήρα. Αυτά τα φίλτρα διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην προστασία τόσο του κινητήρα του οχήματος όσο και των επιβατών του από επιβλαβείς ρύπους. Το φίλτρο αέρα εμποδίζει τη σκόνη, τη βρωμιά και άλλα υπολείμματα να εισέλθουν στον κινητήρα, βελτιώνοντας έτσι την απόδοση και τη μακροζωία του. Ένα καθαρό φίλτρο αέρα εγγυάται την ιδανική ροή αέρα, η οποία επηρεάζει άμεσα την αποδοτικότητα καυσίμου και τη συνολική απόδοση του κινητήρα.

Ομοίως, το φίλτρο καμπίνας έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει τον αέρα που εισέρχεται στο χώρο επιβατών. Εξαλείφει ρύπους όπως γύρη, σκόνη και άλλα σωματίδια, εξασφαλίζοντας την σωστή υγιεινή στην καμπίνα

Στη Ζαχαρόγιαννης Α.Ε., οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι ικανοί στον έλεγχο και την αντικατάσταση των φίλτρων αέρα και καμπίνας του Peugeot σας. Χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας για να διασφαλίσουμε τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και αντοχή.

Συντήρηση μπουζί

Για να εξασφαλίσετε την κορυφαία απόδοση του κινητήρα και την αποδοτικότητα του καυσίμου στο Peugeot σας, πρέπει να διατηρείτε τα μπουζί σε καλή κατάσταση.

Τα μπουζί παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ανάφλεξη του μίγματος αέρα-καυσίμου στους κυλίνδρους του κινητήρα και η κατάστασή τους επηρεάζει άμεσα την ικανότητα του κινητήρα να εκκινεί και να λειτουργεί ομαλά. Η επιθεώρηση και αντικατάσταση των μπουζί μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή εσφαλμένων αναφλέξεων, στη μείωση των εκπομπών ρύπων και στη βελτίωση της οικονομίας καυσίμου.

Φίλτρο βενζίνης

Τα φίλτρα βενζίνης έχουν σχεδιαστεί για να παγιδεύουν τα υπολείμματα από το καύσιμο πριν εισέλθουν στον κινητήρα. Ένα φραγμένο φίλτρο βενζίνης μπορεί να οδηγήσει σε κακή απόδοση του κινητήρα και μειωμένη απόδοση καυσίμου.

Επιθεώρηση τακακιών φρένων

Τα τακάκια φρένων φθείρονται με την πάροδο του χρόνου λόγω της τριβής που δημιουργούν με τους δίσκους φρένων. Αυτή η φθορά μπορεί να μειώσει την αποτελεσματικότητα της πέδησης και να αυξήσει τις αποστάσεις φρεναρίσματος, κάτι που μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Εάν διαπιστωθεί ότι τα τακάκια των φρένων έχουν πάχος μικρότερο από το συνιστώμενο από τον κατασκευαστή, συνιστούμε την άμεση αντικατάστασή τους για την αποκατάσταση της πλήρους απόδοσης των φρένων.

Έλεγχος επιπέδων υγρών

Η διασφάλιση των κατάλληλων επιπέδων ψυκτικών υγρών και υγρών φρένων στο Peugeot σας είναι απαραίτητη για την καλύτερη απόδοση και τη μακροζωία του οχήματός σας. Στη Ζαχαρόγιαννης Α.Ε., δίνουμε προτεραιότητα στον ενδελεχή έλεγχο της στάθμης των υγρών στο πλαίσιο του εξειδικευμένου σέρβις Peugeot.

Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει την εξέταση του λαδιού κινητήρα, του ψυκτικού υγρού, του υγρού φρένων και του υδραυλικού τιμονιού ώστε να βεβαιωθείτε ότι κάθε εξάρτημα βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών

Στη Ζαχαρόγιαννης Α.Ε., χρησιμοποιούμε διαγνωστικά εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας για να εγγυηθούμε ότι τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα του οχήματός σας λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στους τεχνικούς μας να εντοπίζουν και να αποκαθιστούν προβλήματα που διαφορετικά θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την οδηγική σας εμπειρία και την ασφάλειά σας.

Είτε πρόκειται για τη μονάδα ελέγχου του κινητήρα, το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των φρένων (ABS) ή οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό υποσύστημα, η διεξοδική διαγνωστική μας προσέγγιση εξασφαλίζει ότι καμία βλάβη δεν περνά απαρατήρητη. Με σχολαστική σάρωση και ερμηνεία των κωδικών σφαλμάτων, μπορούμε να εντοπίσουμε τις δυσλειτουργίες με ακρίβεια και να τις αντιμετωπίσουμε άμεσα.

Έλεγχος ηλεκτρικού συστήματος

Ο έλεγχος του ηλεκτρικού συστήματος περιλαμβάνει ενδελεχή αξιολόγηση της μπαταρίας, του εναλλάκτη και της μίζας. Κάθε εξάρτημα εξετάζεται εξονυχιστικά για μέγιστη απόδοση και πιθανά προβλήματα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη λειτουργικότητα του οχήματός σας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν διαγνωστικά εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας για να αξιολογήσουν την κατάσταση αυτών των εξαρτημάτων.

Η Ζαχαρόγιαννης Α.Ε. παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για τη διατήρηση της απόδοσης και της μακροζωίας των οχημάτων Peugeot. Με σχολαστική προσοχή στις αλλαγές λαδιών και φίλτρων κινητήρα, στις αντικαταστάσεις φίλτρων αέρα και καμπίνας, στις αξιολογήσεις των μπουζί, στις επιθεωρήσεις των τακακιών των φρένων, στους ελέγχους στάθμης των υγρών και στις ενδελεχείς διαγνώσεις των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συστημάτων, εγγυάται ότι κάθε όχημα Peugeot λειτουργεί με μέγιστη απόδοση.

Τηρώντας αυστηρά πρότυπα, η Ζαχαρόγιαννης Α.Ε. προωθεί την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την κορυφαία απόδοση του οχήματος, παρατείνοντας έτσι τη μακροζωία του αυτοκινήτου.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 27210 26139 για να κλείσετε το ραντεβού σας και να αναβαθμίσετε την οδηγική σας εμπειρία!