Συνεργείο – Φανοποιείο

Φρένα

Φρένα

Τα φρένα του αυτοκινήτου σας είναι το πιο κρίσιμο σύστημα ασφαλείας. Είναι υπεύθυνα για την επιβράδυνση και την ασφαλή στάθμευση, διασφαλίζοντας τον έλεγχου του οχήματός σας σε κάθε διαδρομή. Ωστόσο, τα φρένα υπόκειται σε φθορά με την πάροδο του χρόνου, μειώνοντας την αποτελεσματικότητά τους και θέτοντας εσάς και τους συνεπιβάτες σας σε κίνδυνο.

Στη ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία ελέγχου και αντικατάστασης φρένων, που εξασφαλίζει την άριστη λειτουργία του συστήματος πέδησης του αυτοκινήτου σας. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα ελέγξουν εξονυχιστικά τα φρένα σας, θα εντοπίσουν τυχόν φθορές και θα σας προτείνουν την κατάλληλη λύση, είτε πρόκειται για αντικατάσταση τακακιών ή δίσκων, είτε για γενικότερη συντήρηση του συστήματος.

Πώς θα σας ωφελήσει ο έλεγχος και η αντικατάσταση φρένων στο συνεργείο μας:

  • Αυξημένη Ασφάλεια: Τα φρένα σε άριστη κατάσταση εξασφαλίζουν μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος και άμεση ανταπόκριση στο πάτημα του πεντάλ, μειώνοντας τον κίνδυνο ατυχημάτων.
  • Προστασία του Οχήματός σας: Η έγκαιρη αντικατάσταση φθαρμένων τακακιών ή δίσκων αποτρέπει ζημιές σε άλλα εξαρτήματα του συστήματος πέδησης, μειώνοντας το κόστος επισκευών στο μέλλον.
  • Μακροβιότερα Φρένα: Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα χρησιμοποιήσουν ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας, που θα εξασφαλίσουν τη μακροζωία των φρένων σας.

 

Μην περιμένετε να αντιληφθείτε σημάδια προβλημάτων στα φρένα σας, όπως τριξίματα ή αυξημένη διαδρομή φρεναρίσματος, για να τα ελέγξετε. Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας στη ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ για δωρεάν έλεγχο και εξασφαλίστε την ασφαλή οδήγηση του αυτοκινήτου σας και των αγαπημένων σας προσώπων.

Πόσο συχνά πρέπει να ελέγχονται τα φρένα;

Συνιστούμε να ελέγχονται τα φρένα σας κάθε 12 μήνες ή 20.000 χιλιόμετρα, όποιο έρθει πρώτο. Ωστόσο, αυτή η συχνότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το όχημα, τις συνθήκες οδήγησης και το στυλ οδήγησης σας.

Ποια σημάδια δείχνουν ότι χρειάζομαι αντικατάσταση φρένων;

  • Θόρυβοι τριξίματος ή τριψίματος κατά το πάτημα του πεντάλ φρένων.
  • Αυξημένη διαδρομή του πεντάλ φρένων πριν την ακινητοποίηση του οχήματος.
  • Δονήσεις στο τιμόνι κατά το φρενάρισμα.
  • Άναμμα της λυχνίας προειδοποίησης φρένων στον πίνακα οργάνων.

Τι περιλαμβάνει ο έλεγχος φρένων στο συνεργείο σας;

Οι τεχνικοί μας θα πραγματοποιήσουν οπτικό έλεγχο των τακακιών και των δίσκων φρένων για να μετρήσουν το πάχος τους και να εντοπίσουν τυχόν φθορές. Επιπλέον, θα ελέγξουν τη στάθμη και την κατάσταση του υγρού φρένων.

Προσφέρετε διαφορετικές ποιότητες ανταλλακτικών;

Ναι, διαθέτουμε μια ποικιλία ανταλλακτικών φρένων για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Συζητήστε με τους τεχνικούς μας για να επιλέξετε την ιδανική λύση για το αυτοκίνητό σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 27210 26139 για να κλείσετε το ραντεβού σας και να αναβαθμίσετε την οδηγική σας εμπειρία!