Συνεργείο – Φανοποιείο

Συντήρηση, καθαρισμός στο κύκλωμα κλιματισμού και πλήρωση φρέον


Το σύστημα κλιματισμού του αυτοκινήτου σας παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση μιας άνετης θερμοκρασίας κατά τους ζεστούς μήνες. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, το σύστημα μπορεί να συσσωρεύσει σκόνη, μούχλα και βακτήρια, επηρεάζοντας την απόδοσή του και την ποιότητα του αέρα που αναπνέετε εσείς και οι επιβάτες σας.

Στη ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ, προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης κλιματισμού αυτοκινήτου, που περιλαμβάνουν καθαρισμό του κυκλώματος και πλήρωση φρέον, για να διασφαλίσουμε την άριστη λειτουργία του κλιματιστικού σας και να απολαύσετε τα οφέλη:

 • Βελτιωμένη απόδοση ψύξης: Ένα καθαρό σύστημα κλιματισμού ψύχει πιο αποτελεσματικά, εξασφαλίζοντας δροσερό αέρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες.
 • Καλύτερη ποιότητα αέρα: Ο καθαρισμός του κυκλώματος απομακρύνει τη σκόνη, τη μούχλα και τα βακτήρια, βελτιώνοντας την ποιότητα του αέρα που αναπνέετε εσείς και οι επιβάτες σας, μειώνοντας την πιθανότητα αλλεργιών και αναπνευστικών προβλημάτων.
 • Αποφυγή δυσάρεστων οσμών: Ένα φραγμένο φίλτρο καμπίνας ή ένα βρώμικο κύκλωμα μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες οσμές στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Η συντήρηση αποτρέπει αυτά τα προβλήματα και διατηρεί τον χώρο φρέσκο και ευχάριστο.
 • Μειωμένη κατανάλωση καυσίμου: Ένα σύστημα κλιματισμού που λειτουργεί άψογα καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, οδηγώντας σε μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.
 • Μακροβιότερη διάρκεια ζωής του συστήματος: Η τακτική συντήρηση βοηθά στην πρόληψη φθορών και στην παράταση της διάρκειας ζωής του συστήματος κλιματισμού του αυτοκινήτου σας, αποφεύγοντας δαπανηρές επισκευές στο μέλλον.

Τι περιλαμβάνει η συντήρηση κλιματισμού που παρέχουμε:

Έλεγχος διαρροών: Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα ελέγξουν το σύστημα κλιματισμού για τυχόν διαρροές φρέον.

Αντικατάσταση φίλτρου καμπίνας: Το φραγμένο φίλτρο καμπίνας αντικαθίσταται με καινούργιο για να βελτιωθεί η ποιότητα του αέρα.

Καθαρισμός του κυκλώματος κλιματισμού: Χρησιμοποιούμε ειδικά καθαριστικά για να απομακρύνουμε τη σκόνη, τη μούχλα και τα βακτήρια από το κύκλωμα του κλιματιστικού.

Εάν τα επίπεδα φρέον είναι χαμηλά, θα πραγματοποιηθεί η αναπλήρωση του σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του αυτοκινήτου σας.

Έλεγχος λειτουργίας: Μετά τη συντήρηση, οι τεχνικοί μας θα ελέγξουν τη σωστή λειτουργία του συστήματος κλιματισμού.

Πλεονεκτήματα αγοράς από τη ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ:

 • Μεγάλη ποικιλία: Διαθέτουμε ανταλλακτικά για όλα τα δημοφιλή μοντέλα αυτοκινήτων.
 • Γνήσια και after market ανταλλακτικά: Επιλέξτε ανάμεσα σε γνήσια ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας από τον κατασκευαστή του αυτοκινήτου σας ή σε οικονομικά after market ανταλλακτικά αξιόπιστων κατασκευαστών.
 • Ανταγωνιστικές τιμές: Προσφέρουμε ανταλλακτικά αυτοκινήτου σε ανταγωνιστικές τιμές, εξασφαλίζοντας ότι θα βρείτε την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.

Συχνές Ερωτήσεις

Συνιστούμε συντήρηση κλιματισμού τουλάχιστον κάθε 1 χρόνια, ή και πιο συχνά, εάν χρησιμοποιείτε συχνά το κλιματιστικό σας ή διανύετε πολλά χιλιόμετρα.

 • Αδυναμία ψύξης του αυτοκινήτου αποτελεσματικά
 • Δυσάρεστες οσμές που προέρχονται από τους αεραγωγούς
 • Αυξημένη θερμοκρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ακόμα και με το κλιματιστικό ενεργοποιημένο
 • Θόρυβοι κατά τη λειτουργία του κλιματιστικού

Εκτός από τη συντήρηση, μπορείτε να συμβάλετε στη διατήρηση του κλιματιστικού σας με:

 • Αλλαγή του φίλτρου καμπίνας σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
 • Ενεργοποίηση του κλιματιστικού για λίγα λεπτά, ακόμα και το χειμώνα, για να διατηρηθεί η κυκλοφορία του φρέον.
 • Στάθμευση του αυτοκινήτου στη σκιά κατά τους ζεστούς μήνες για να αποφύγετε την υπερβολική θερμότητα στο εσωτερικό.

Αναπνεύστε καθαρό αέρα και απολαύστε δροσερές διαδρομές όλο το χρόνο!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 27210 26139 για να κλείσετε το ραντεβού σας στη ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ για συντήρηση κλιματισμού.