Συνεργείο – Φανοποιείο

Αντικατάσταση παρμπρίζ και κρυστάλλων

Έχει ραγίσει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας; Έχετε σπασμένα ή ραγισμένα παράθυρα; Μην αφήσετε τις ζημιές στα τζάμια του οχήματός σας να επηρεάσουν την ορατότητά σας και την ασφάλεια στην οδήγηση. Στη ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ , σας προσφέρουμε υπηρεσίες αντικατάστασης παρμπρίζ και κρυστάλλων αυτοκινήτων με την εγγύηση της άριστης ποιότητας και της ασφαλούς οδήγησης.

Στη ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ, διαθέτουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία να αντικαταστήσουμε γρήγορα και με ασφάλεια όλα τα παράθυρα του αυτοκινήτου σας, όπως:

Παρμπρίζ: Το παρμπρίζ αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά εξαρτήματα για να έχετε σωστή ορατότητα κατά την οδήγηση. Προσφέρουμε αντικατάσταση παρμπρίζ με γνήσια ή after market κρύσταλλα υψηλής ποιότητας, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Πλαϊνά παράθυρα: Αν κάποιο από τα πλαϊνά παράθυρα του αυτοκινήτου σας έχει σπάσει , μπορούμε να το αντικαταστήσουμε άμεσα, αποκαθιστώντας την ορατότητα και την ασφάλεια του οχήματός σας.

Ηλιοροφή: Αν έχετε αυτοκίνητο με ηλιοροφή και το κρύσταλλο έχει σπάσει, μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με γνήσιο ή after market κρύσταλλο, διατηρώντας την ακεραιότητα της κατασκευής.

Πλεονεκτήματα επιλογής της ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ για την αντικατάσταση κρυστάλλων:

  • Έμπειροι τεχνικοί: Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς που διαθέτουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να ολοκληρώσουν οποιαδήποτε εργασία γρήγορα και με ασφάλεια.
  • Γνήσια και after market κρύσταλλα: Σας προσφέρουμε επιλογή ανάμεσα σε γνήσια κρύσταλλα υψηλής ποιότητας από τον κατασκευαστή του αυτοκινήτου σας ή σε οικονομικά αποδοτικά after market κρύσταλλα που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.
  • Άριστη ποιότητα υλικών: Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τον κατασκευαστή για τη στεγανοποίηση των κρυστάλλων, εξασφαλίζοντας την αντοχή τους στις καιρικές συνθήκες και την αποφυγή διαρροών.
  • Εγγύηση εργασιών: Προσφέρουμε εγγύηση για όλες τις εργασίες αντικατάστασης κρυστάλλων, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα της δουλειάς μας.
  • Άμεση εξυπηρέτηση: Κατανοούμε την ανάγκη σας να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας το συντομότερο δυνατό. Γι’ αυτό, προσπαθούμε πάντα να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και να ολοκληρώσουμε την αντικατάσταση των κρυστάλλων.
  • Αναλαμβάνουμε την αποκατάσταση του αυτοκινήτου σας μέσω ασφαλιστικών εταιρειών διεκπεραιώνοντας ταυτόχρονα την όλη διαδικασία κερδίζοντας χρήμα και χρόνο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 27210 26139 για να κλείσετε το ραντεβού σας και να αναβαθμίσετε την οδηγική σας εμπειρία!