Συνεργείο – Φανοποιείο

Διάγνωση, συντήρηση, επισκευή αντλιών και μπέκ κινητήρων Diesel

Ο κινητήρας Diesel προσφέρει μεγαλύτερη ισχύ και οικονομία καυσίμου, αλλά για να λειτουργεί αποδοτικά απαιτείται η αντλία και τα μπεκ ψεκασμού να είναι σε άριστη κατάσταση. Στη ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ , διαθέτουμε την εξειδίκευση και τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη διάγνωση, συντήρηση και επισκευή των αντλιών καυσίμου και των μπεκ των οχημάτων Diesel σας.

Γιατί είναι σημαντική η συντήρηση των αντλιών και μπεκ καυσίμου;

Οι αντλίες καυσίμου υψηλής πίεσης τροφοδοτούν με καύσιμο τον κινητήρα Diesel. Τα μπεκ ψεκάζουν το καύσιμο στους θαλάμους καύσης με ακρίβεια, διασφαλίζοντας την αποτελεσματική καύση. Όταν αυτά τα εξαρτήματα φθαρούν ή δεν λειτουργούν σωστά, μπορεί να προκαλέσουν διάφορα προβλήματα, όπως:

 • Μειωμένη ισχύς κινητήρα: Ένα φραγμένο μπεκ ή μια φθαρμένη αντλία μπορεί να μην παρέχει επαρκή ποσότητα καυσίμου στον κινητήρα, οδηγώντας σε απώλεια ισχύος και επιτάχυνσης.
 • Αύξηση κατανάλωσης καυσίμου: Ένα ελαττωματικό σύστημα καυσίμου μπορεί να οδηγήσει σε σπατάλη καυσίμου, καθώς ο κινητήρας δεν λειτουργεί με την απαιτούμενη αποδοτικότητα.
 • Καπνός κατά την εκκίνηση: Μαύρος ή λευκός καπνός κατά την εκκίνηση μπορεί να υποδεικνύει προβλήματα με την καύση του καυσίμου, τα οποία συχνά σχετίζονται με φθαρμένα μπεκ.
 • Τραχιά λειτουργία κινητήρα: Ένας κινητήρας που λειτουργεί τραχιά ή παρουσιάζει ασταθή ρελαντί μπορεί να είναι σημάδι προβληματικών αντλιών ή μπεκ καυσίμου.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε στη ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ :

Διάγνωση: Οι έμπειροι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν προηγμένο διαγνωστικό εξοπλισμό για να εντοπίσουν τυχόν προβλήματα με τις αντλίες καυσίμου και τα μπεκ ψεκασμού του οχήματός σας.

Συντήρηση: Προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης, όπως καθαρισμό μπεκ με υπερήχους, για να απομακρύνουμε τις βρωμιές και τα κατάλοιπα που μπορεί να επηρεάσουν την απόδοση του ψεκασμού.

Επισκευή: Εάν τα μπεκ ή οι αντλίες δεν μπορούν να επισκευαστούν, διαθέτουμε τα κατάλληλα ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας για την αντικατάστασή τους.

Οφέλη από τις υπηρεσίες μας:

 • Βελτιωμένη απόδοση κινητήρα: Με σωστά λειτουργικά μπεκ και αντλία καυσίμου, ο κινητήρας σας θα αποδίδει την ισχύ που του αναλογεί.
 • Μειωμένη κατανάλωση καυσίμου: Ένα αποτελεσματικό σύστημα καυσίμου συμβάλλει στην οικονομία καυσίμου, εξοικονομώντας σας χρήματα.
 • Μειωμένες εκπομπές ρύπων: Ένας καλά συντηρημένος κινητήρας Diesel παράγει λιγότερους ρύπους, συμβάλλοντας σε ένα πιο καθαρό περιβάλλον.
 • Αυξημένη διάρκεια ζωής κινητήρα: Η τακτική συντήρηση των αντλιών και μπεκ καυσίμου συμβάλλει στην παράταση της διάρκειας ζωής του κινητήρα σας, αποφεύγοντας δαπανηρές επισκευές

Ποια είναι τα οφέλη από την επιλογή του συνεργείου ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ για την επισκευή ή αντικατάσταση turbo;

 • Έμπειροι και πιστοποιημένοι τεχνικοί
 • Χρήση ανταλλακτικών υψηλής ποιότητας
 • Εξειδικευμένος εξοπλισμός για διάγνωση και επισκευή turbo
 • Εγγύηση εργασίας για την επισκευή ή την αντικατάσταση turbo
 • Συμφέρουσες τιμές και οικονομικές λύσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Τα σημάδια που δείχνουν πιθανό πρόβλημα με τις αντλίες ή τα μπεκ περιλαμβάνουν απώλεια ισχύος, αυξημένη κατανάλωση καυσίμου, μαύρο ή λευκό καπνό κατά την εκκίνηση, τραχιά λειτουργία κινητήρα και δυσκολία στην εκκίνηση.

Η οδήγηση με φθαρμένα μπεκ ή αντλία καυσίμου μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρότερα προβλήματα στον κινητήρα, αυξάνοντας το κόστος επισκευής.

Ναι υπάρχουν καθαριστικά και βελτιωτικά καυσίμου για Diesel κινητήρες. Προσθέτοντας κάθε 2 μήνες σε γεμάτο ντεπόζιτο βοηθάμε αυτόματα στην πρόληψη και στον καθαρισμό του κυκλώματος καυσίμου και ψεκασμού.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 27210 26139 για να κλείσετε το ραντεβού σας και να αναβαθμίσετε την οδηγική σας εμπειρία!