Συνεργείο – Φανοποιείο

Εξειδικευμένο Service Citroen & Peugeot

Στο συνεργείο μας παρέχουμε πλήρη τεχνικό έλεγχο και εξειδικευμένο service στο αυτοκίνητο σας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο και βασισμένο στην πολυετή εμπειρία του και την άριστη τεχνογνωσία του, αναλαμβάνει άμεσα και οικονομικά τη συντήρηση και την επισκευή κάθε μάρκας αυτοκινήτου.

Διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα για απόλυτη ασφάλεια στην οδήγηση και μέγιστη οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου σας.

Σας περιμένουμε, για την συντήρηση και επισκευή όλων των μηχανικών – ηλεκτρολογικών ή μηχανολογικών μερών του αυτοκινήτου σας, πάντα με αξιοπιστία και γνώμονα το δικό σας συμφέρον.

Υπηρεσίες

Κάποιες από τις υπηρεσίες μας:
Δωρεάν έλεγχος ταξιδιού
Κάντε κλικ στο κουμπί ΠΡΟΣΦΟΡΑ και επωφεληθείτε των τιμών μας
Το συνεργείο μας ανά διαστήματα θα ανακοινώνει προσφορές ώστε να επωφελούνται οι πελάτες του

Φανοποιείο

Ολικές και Τοπικές Βαφές
Τοπικές Επισκευές και Βαφές
Αντικατάσταση Παρμπρίζ - Κρυστάλλων

Σας προσκαλούμε στη σύγχρονη μονάδα επισκευής αυτοκινήτων που διαθέτουμε και μας κατατάσει στις κορυφαίες επιλογές των καταναλωτών, στον τομέα της φανοποιείας.

Η απαραίτητη τεχνογνωσία του προσωπικού μας σε συνδιασμό με τα κατάλληλα μηχανήματα, μας αναδεικνύουν ως λύση-μονόδρομο στην επισκευή του εξωτερικού του αυτοκινήτου σας.

Επαναφέρουμε το αυτοκίνητο σας στην αρχική του κατάσταση, έχοντας όλη την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία τόσο σε μικρές φθορές και γρατζουνιές, όσο και σε μεγαλύτερες ζημιές.

Αυτοκίνητο εξυπηρέτησης για όσο διάστημα το δικό σας παραμένει στο φανοποιείο για επισκευή

Επισκευές Ζημιών - Φανοποιεία - Βαφή

Χρησιμοποιούμε υλικά βαφής αυστηρά φιλικά προς το περιβάλλον και εγγυόμαστε την αποκατάσταση των ζημιών σας και την επαναφορά του αυτοκινήτου σας, στην πρότερη κατάστασή του.

Αναλαμβάνουμε την αποκατάσταση του αυτοκινήτου σας μέσω ασφαλιστικών εταιρειών διεκπεραιώνοντας ταυτόχρονα την όλη διαδικασία κερδίζοντας χρήμα και χρόνο