Συνεργείο – Φανοποιείο

Επισκευές Αντικαταστάσεις μίζα και δυναμό

Δυσκολεύεστε να εκκινήσετε το αυτοκίνητό σας; Ή δεν φορτίζει η μπαταρία του αυτοκινήτου σας; Αν αντιμετωπίζετε τέτοια προβλήματα, μπορεί να έχετε θέμα με τη μίζα ή το δυναμό του οχήματός σας. Στη ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ , διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την επισκευή ή την αντικατάσταση της μίζας και του δυναμό σας, εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του ηλεκτρικού συστήματος του αυτοκινήτου σας.

Μίζα: Η μίζα είναι ένας ηλεκτρικός εκκινητής που παρέχει την αρχική ώθηση στον κινητήρα για να ξεκινήσει. Όταν γυρίζετε το κλειδί, η μίζα ενεργοποιείται και περιστρέφει τον βολάν του κινητήρα, βάζοντάς τον μπροστά.

Δυναμό: Το δυναμό είναι μια γεννήτρια που μετατρέπει τη μηχανική ενέργεια του κινητήρα σε ηλεκτρική ενέργεια. Αυτή η ενέργεια χρησιμοποιείται για τη φόρτιση της μπαταρίας του αυτοκινήτου και για την τροφοδοσία των ηλεκτρικών συστημάτων του οχήματος, όπως τα φώτα, τα φλας, το ραδιόφωνο και πολλά άλλα.

Πώς θα ωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μίζας και δυναμό που παρέχουμε:

  • Αξιόπιστες εκκινήσεις: Μια επισκευασμένη ή αντικατασταμένη μίζα εξασφαλίζει την εύκολη εκκίνηση του κινητήρα ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, όπως ο κρύος καιρός.

  • Βελτιωμένη φωτεινότητα: Ένα λειτουργικό δυναμό παρέχει σταθερή ροή ηλεκτρικής ενέργειας, εξασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία των φώτων και των άλλων ηλεκτρικών συστημάτων του οχήματός σας.

  • Προστασία μπαταρίας: Το δυναμό διατηρεί τη μπαταρία του αυτοκινήτου σας φορτισμένη, αποτρέποντας την πρόωρη εξάντλησή της.

  • Αποφυγή περαιτέρω ζημιών: Η έγκαιρη επισκευή ή αντικατάσταση της μίζας ή του δυναμό αποτρέπει την πρόκληση ζημιών σε άλλα εξαρτήματα του ηλεκτρικού συστήματος του αυτοκινήτου σας.

  • Εγγύηση στα ανταλλακτικά και την εργασία: Προσφέρουμε εγγύηση στα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε και στην εργασία που παρέχουμε.

Πότε χρειάζεται επισκευή ή αντικατάσταση μίζας;

Δυσκολία στην εκκίνηση του κινητήρα: Χρειάζονται πολλές προσπάθειες για να ξεκινήσει ο κινητήρας, ειδικά σε κρύο καιρό.

Γυρνώντας το κλειδί στο διακόπτη της μηχανής ακούγεται το κλικ ή τρίξιμο γραναζιού ( δίνοντας εντολή στη μίζα ) χωρίς να μπορεί να εκκινήσει τον κινητήρα.

Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε από αυτά τα σημάδια, κλείστε ραντεβού για έλεγχο της μίζας του αυτοκινήτου σας.

Πότε χρειάζεται επισκευή ή αντικατάσταση δυναμό;

Τα παρακάτω συμπτώματα μπορεί να υποδεικνύουν πρόβλημα με το δυναμό σας:

Μη ικανοποιητική ένταση στα φώτα: Τα φώτα του αυτοκινήτου σας είναι πιο θαμπά από το συνηθισμένο, ακόμα και με καινούργιους λαμπτήρες.

Το ποιο σύνηθες σύμπτωμα είναι: Η λυχνία προειδοποίησης μπαταρίας στο ταμπλό ανάβει συνεχώς ενώ οδηγείτε.

Πόσο κοστίζει η επισκευή ή αντικατάσταση μίζας ή δυναμό;

Το κόστος της επισκευής ή αντικατάστασης εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το μοντέλο του αυτοκινήτου σας, το είδος της εργασίας που απαιτείται και τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 27210 26139 για να κλείσετε το ραντεβού σας και να προχωρήσουμε σε έλεγχο του ηλεκτρικού συστήματος του αυτοκινήτου σας και να λάβετε μια προσφορά για την επισκευή ή αντικατάσταση της μίζας ή του δυναμό σας.